Home » Klantenservice » Private Haircare Line

Private Haircare Line

Private Haircare Lijn  Start je eigen merk!!

Wij hebben een speciale hairextensions haircare line

Deze Extension care lijn bestaat uit een range van producten die is gericht op het herstellen van het haar waar dat nodig is, en zorgt voor een mooie natuurlijke glans van het haar. Luxe producten voor het verwennen van eigen haar en extensions

De producten zijn ook zeer geschikt voor echt haar en voor verschillende soorten extensions.

De verpakking bestaat uit witte flacons met zwarte doppen of pompen. Dit zorgt voor een cleane look.  Deze haarverzorgingslijn is meer dan functioneel en verzorgend. Deze extensions producten zorgen dat je intens kunt genieten van lang mooi haar

Elke verpakking kun je naar eigen inzicht vormgeven met jouw naam en of logo. Voor ons is het produceren van de hoogste kwaliteit professionele haarverzorging gewoonweg niet genoeg.

Voor dat je gaat starten met jouw eigen merk is een goede voorbereiding een must. Bestel daarom eerst een testpakket met hierin van elk één product. Belangrijk dat je achter je eigen producten staat qua werking en uitstraling. Je kunt zo goed testen en hebt gelijk een goed beeld van producten en de verpakking.

Testpakket:

Test Pakket Haircare | Lovelyextensions.nl

Wil je geïnformeerd worden over onze haircare producten en de mogelijkheden van private label? Vul dan het onderstaande formulier in:

Contact | Lovelyextensions.nl