Home » Klantenservice » Service, Garantie & Retourneren

Service, Garantie & Retourneren

Algemene vragen of klachten

Heb je vragen, dan kun je ons per e-mail of telefonisch bereiken.
Telefoon: 0612270734 (maandag t/m zaterdag van 0.900 uur tot 17:00 uur)
E-mail: info@lovelyextensions.nl

Retouraanvraag

Bestelde producten (behalve producten die vanuit hygiënisch oogpunt niet terug kunnen worden genomen zoals extensions, potjes en tubes met een aangebroken verpakking) kunnen binnen 14 dagen in de voor zover mogelijk originele verpakking (in redelijke staat) en eventueel bevestigde kaartjes e.d. geretourneerd worden.

Haarstukken die speciaal op kleur gemaakt zijn kunnen niet geruild worden.
Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; en geen gebruikssporen vertonen, het haar mag absoluut niet los zijn gehaald. Zodra de bevestiging los is gehaald van het haar, kunnen wij het artikel niet retour nemen
Het retourbedrag word binnen 14 werkdagen teruggestort op de door u aangeven bankrekening
Je betaalt wel de verzendkosten voor het terugsturen van het product. Meer informatie vind je in de Algemene Voorwaarden.

Garantie hairextensions

Wij geven voornamelijk garantie op fabrieks fouten, indien dit binnen 2 maanden bij ons bekend is, en het product binnen 7 werkdagen naar ons retour is gestuurd. Print hieronder uw retour PDF
De reden is als volgt: het is lastig te bepalen hoe en op welke manier het haar is verzorgd. Sommige klachten zijn te wijten aan het verkeerd gebruiken van verzorgingsproducten of onjuiste verzorgingsproducten.
Wanneer dit het geval is kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Informeer dus altijd goed hoe de extensions moeten worden verzorgd. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje verzorging.
Onze extensions kunnen tegen kleuringen, echter net als met het eigen haar kan het verkeerd uitpakken. Het kan zelfs voorkomen dat de kleuringen niet pakken. Om die reden vervalt de garantie onmiddelijk wanneer de extensions zijn gekleurd.

Het verzorgingsadvies maakt deel uit van de algemene voorwaarden houdt u zich daar dan ook strikt aan.

Lovelyextensions is niet aansprakelijk voor kwijtraken van verzendingen of schade tijdens het retour transport
U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Lovelyextensions
Mijlweg 11d
3295KG s-Gravendeel
Nederland

Wat te doen bij een defect product binnen de garantie periode?

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie betekent dat het artikel moet doen wat je ervan verwacht.
Op alle producten heb je ten minste één jaar garantie.
Stuur het defecte product retour met een kopie van je factuur.
Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren! Retourzendingen die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd naar Lovelyextensions worden gestuurd, worden niet door ons geaccepteerd. Tevens raden we je aan om het pakket te verzekeren. Je bent namelijk zelf aansprakelijk voor de retourzending. Je klacht wordt binnen drie dagen na ontvangst in behandeling genomen en opgelost. Indien je aanspraak maakt op de garantie dan zal de retour zending kosteloos zijn. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Indien je aanspraak maakt op garantie en deze wordt terecht bevonden dan zullen wij de kosten voor het verzenden naar Lovelyextensions.nl vergoeden.

Print hieronder uw retour PDF

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Hiervoor dient u dit retourformulier te gebruiken.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, neem dan contact met ons op:

Lovelyextensions.nl
Mijlweg 11d
3295KG
s-Gravendeel
Telefoonnummer 0612270734
E-mailadres: info@lovelyextensions.nl

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Lovelyextensions
Mijlweg 11d
3295KG sgravendeel
Nederland

Print hieronder uw retour PDF