Home » Prijslijst » Verzorging & Garantie Hairextensions

Verzorging & Garantie Hairextensions

Garantie LE Hairextensions
De enige voorwaarde 
is dat je jouw hairextensions verzorgt met de producten van Lovelyextensions, en ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderen. De producten van Lovelyextensions zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de extensions aantasten of eventuele andere problemen veroorzaken.


Borstelen:
Ieder mens verliest ongeveer 100 haren per dag. De haren die normaal gesproken in uw borstel blijven zitten zullen nu vastzitten in de bonding. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Het is belangrijk om klitvorming te voorkomen. U dient uw extensions 2 maal daags met de speciale extension borstel goed te borstelen. Met de speciale extensions borstel is het belangrijk om juist ook over de hoofdhuid te borstelen zodat de plukjes eigen haar waar de extensions aan bevestigd zitten ook klitvrij blijven.

Voeding: De hairextensions krijgen geen voeding vanuit de talgklieren doordat de bonding tussen de hoofdhuid en hairextensions zitten. Gebruik hiervoor uitsluitend produkten die geschikt zijn voor hairextensions. Regelmatig een masker gebruiken is geen overbodige luxe. Gebruik geen producten waar fruitzuren en alcohol -ingrediënten in zit.

zie onze haircare line:

https://www.lovelyextensions.nl/shop/toebehoren/volume-shampoo-original-haircare-250ml/

https://www.lovelyextensions.nl/shop/toebehoren/moisture-mask-original-haircare-150ml/

Hairextensions verven:

Om er zeker van te zijn dat de kleur hetzelfde uitpakt als de kleur van je eigen haar, kun je beter eerst een klein plukje voor proberen op je Hairextensions. Omdat de Kleur verf anders uit kan pakken op de hairextensions.
Wij zijn er niet aansprakelijk voor als de kleuring niet goed uitpakt.

Let op met Haarextensions!

De oliehoudende verzorgingsproducten moet je nooit op je bondjes laten komen. Hierdoor kunnen de Haarextensions gaan uitglijden.

Verder kun je je haar stylen met bijvoorbeeld schuim, gel of haarlak (bij voorkeur alcoholvrije producten).

Onze haren kunnen ontkleurd en gekleurd worden.(op eigen risico)

BELANGRIJK: Ga nooit met nat haar slapen om klitvorming te voorkomen!!!! ‘s Nachts met haar in een vlecht voorkomt pluis en klit.

Draagtijd i-tip microring : De geadviseerde draagtijd is 4 maanden,maar dit ligt aan je haar groei en verzorging

Draagtijd hair weave: De geadviseerde draagtijd is 6 / 8 weken, maar dit ligt aan je haar groei en verzorging

U mag altijd even bij ons in de salon langs komen om de hair extensions te laten controleren.

Verwijderen: Het verwijderen is misschien wel het belangrijkste van hairextensions waar haarschade kan ontstaan. Wij geven dan ook geen garantie als u de extensions er zelf uithaalt of door anderen laat verwijderen. Het is normaal dat er 10% uitvalt.

Stylen: U kunt de extensions net zo behandelen als u eigen haar. Het is geen probleem om uw haar met de stijltang, fohn of krultang in model te brengen. Wel is het voor uw eigen haar en natuurlijk de extensions aan te raden om een serum te gebruiken welke de haren beschermd tegen de warmte van deze apparaten.

Zwemmen en sauna: Het is aan te raden om tijdens het zwemmen het haar in een knot te dragen. Bij veelvuldig gloor en zeewater gebruik kunnen extensions gaan klitten vooral bij extreem hoge temperaturen. Gebruik hiervoor na iedere was beurt een masker.

Hoe moet je de tape extensions behandelen?

Wacht na het inzetten van de extensions 24 tot 48 uur met het wassen van het haar. Gebruik absoluut geen verzorgingsproducten die alcohol, ethanol en/of olieachtige bestanddelen bevatten. Afhankelijk van de concentraties kunnen de plakstrips van beschadigen en/of loslaten. Ook kan het haar daardoor uitdrogen.

Geen conditioner of verzorging op de tape extensions gebruiken,alleen in de punten van het haar.
Niet nat uitkammen of borstelen.
Ga niet met een stijltang over de tapes. Je warmt de tapes op en ze gaan los zitten.
Droog je haar heel voorzichtig ga er niet aan lopen trekken.
Zet je föhn ook zeker niet op de hoogste warmte stand.